XIX. Bartalis János vers- és énekmondó verseny

Az Apáczai Csere János Közművelődési Egyesület nagy szeretettel várja a versbarátok jelentkezését Áprily Lajos születésének 125. évében a XIX. Bartalis János vers- és énekmondó versenyre november 8–11. között Brassóba, a Reménység Házába.

A vetélkedőre két kategóriában lehet jelentkezni:
• Versmondó verseny,
• Énekmondó verseny (megzenésített versek, hangszerkísérettel).

A vetélkedő irodalmi anyaga, mindkét kategóriában:
• egy szabadon választott Áprily Lajos vers/megzenésített vers,
• egy szabadon választott magyar költő (kortól független) verse/megzenésített verse.

A versenyen részt vehet minden, 16 életévet betöltött versmondó/énekmondó (felső korhatár nincs), aki nem hivatásos színművész/előadóművész.

Abban az esetben, ha a versenyző mindkét kategóriába jelentkezik, az irodalmi anyag mindkét esetben kötelező (nem lehetséges összevonni pl. egy verset elmondani, másikat énekelni)!

Jelentkezési lap tartalma: versenyző neve, lakhelye, születési adatai, személyazonossági igazolvány/útlevél száma, személyi száma (CNP), foglalkozása, munkahelye (diákok esetében az oktatási intézmény neve), e-mail címe, telefonszáma, az Áprily Lajos vers címe, illetve a szabadon választott magyar költő és versének címe. A jelentkezési lap elküldhető: hbeszter@index.hu, hbe10.18@gmail.com e-mail címre, 0268-472101 faxszámra, vagy a 500168 Brasov, str. Gen. Dumitrache, nr. 20, bl. 257, ap. 9, (Házy Bakó Eszter) postacímre.

A szervező visszaigazolja a jelentkezést és közli a további tudnivalókat.

A versenyzőnek rendelkeznie kell egy művelődési/oktatási intézmény vagy civil szervezet ajánlásával.

A versenyzők a rendezvény ideje alatt teljes ellátásban részesülnek (szállás és étkezés). Utazási költséget nem térítünk meg. Kísérőt csak kivételes esetekben, a jelentkezők számának függvényében fogadhatunk. A kérelmezőnek fizetnie kell a szállás és étkezés költségeit (kb. 100 lej/nap).

Minden versenyzőt könyvcsomaggal jutalmazunk. Az első három helyezett, mindkét kategóriában, pénzjutalom mellett (350, 300, 250 RON) jelentős ajándékcsomagban is részesül. Az elért eredmények sorrendjében, számos különdíjat osztunk ki.

Jelentkezési határidő: 2012. november 1.

További felvilágosítás: Házy Bakó Eszter, e-mail: hbeszter@index.hu, tel. 0040-740-420638.

nyugatijelen.com

Rövid URL: http://magyar-vers.hu/?p=1058

Beküldte: - szept 26 2012. Kategória Hírek, Programok. Tudod követni a válaszokat ezen keresztül RSS 2.0. Egy választ vagy a trackbacket tudsz hagyni ha belépsz

Hozzászólások:


Keresés az archívumban

Keresés dátum szerint
keresés a ketagóriákban
Keresés a Google-val

Bejelentkezés | Készítette Hazafias Versek