Új magyar verses oldal indult

Új magyar verses oldal indult

Új közösségi irodalmi oldal indult április 11-én a magyar költészet napja alkalmából. A 3sor.hu különlegessége, hogy kizárólag haiku versformában írt kortárs műveknek ad teret.

Az oldal készítőinek célja, hogy a haiku költőknek könnyen használható publikációs felületet nyújtsanak. A profi alkotók mellett szabad teret kapnak azok is, akik csak most ismerkednek a haikuk világával: a versek beküldéséhez csak minimális kritériumoknak kell megfelelni, az elfogulatlan kritikáról és a minőségi alkotások kiválogatásáról pedig egy egyedi értékelő rendszer gondoskodik. Minden beküldött mű azonnal, előzetes elbírálás nélkül megjelenik a többi tag számára, akik úgy pontozhatják és értékelhetik szövegesen a műveket, hogy a szerző kiléte csak a véleményük elmondása után derül ki számukra. A publikus, minden látogató számára elérhető gyűjteménybe csak az egyhetes véleményezési szakaszban sikeresnek bizonyult művek kerülnek ki.

Az oldal használata mindenki számára ingyenes, a regisztráció pedig akár egy kattintással elérhető a Facebook belépés gomb segítségével. Aki kedvet érez hozzá, hogy kipróbálja magát, vagy szívesen olvasná kortárs alkotók műveit, a https://3sor.hu/ címen regisztrálhat.

Rövid URL: http://magyar-vers.hu/?p=1898

Beküldte: - ápr 10 2017. Kategória Hírek. Tudod követni a válaszokat ezen keresztül RSS 2.0. Egy választ vagy a trackbacket tudsz hagyni ha belépsz

Hozzászólások:


Keresés az archívumban

Keresés dátum szerint
keresés a ketagóriákban
Keresés a Google-val

Bejelentkezés | Készítette Hazafias Versek