Felhívás a Magyar Költészet Parkja rendezvényen való részvételre

2012. április 11-én szerdán 11 óra 11 perckor Sebő Ferenc előadóművész és népzenekutató vezetésével a résztvevők egy meghatározott időben közösen eléneklik József Attila „Rejtelmek” című versét.

A Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ – KÖSZI épülete előtti park (Budapest X Kerület, Kőbánya, Előd u. 1.) arra a napra Magyar Költészet Parkja nevet kapja, ahol a költőkről elnevezett kis színpadokon 10.00 – 12.00 között amatőr és hivatásos előadók lépnek fel.

Ezúton is felhívjuk a diákság és a pedagógusok figyelmét, hogy csatlakozzanak a programhoz, a Költészet Napjának Kőbányán való sajátos módon való megünnepléséhez. Várjuk óvodai és iskolai csoportok, zeneiskolai növendékek és iskolai énekkarok jelentkezését!

Örömmel vesszük, ha a jelentkezők a rendezvényt megelőzően megtanulják a verséneket, felkészülnek és akár hangszerkísérettel is színesítik a produkciót.

József Attila: Rejtelmek c. versmegzenésítés készítője Sebő Ferenc a youtube.hu portálon megjelentette művet és így minden érdeklődőnek lehetősége adódik arra, hogy azt megtanulja.

Jelentkezni a korosi@korosi.org e-mail címen, vagy 260-9959 telefonszámon.

Rövid URL: http://magyar-vers.hu/?p=803

Beküldte: - márc 9 2012. Kategória Hírek, Programok. Tudod követni a válaszokat ezen keresztül RSS 2.0. Egy választ vagy a trackbacket tudsz hagyni ha belépsz

Hozzászólások:


Keresés az archívumban

Keresés dátum szerint
keresés a ketagóriákban
Keresés a Google-val

Bejelentkezés | Készítette Hazafias Versek