Versmaratont hirdet a Költészet Napja tiszteletére A Szabadművelődés Háza

A Szóljon a vers! című, április 11-én, szerdán 10 és 17 óra között zajló kezdeményezésre bárki jelentkezhet április 10-ig. A Versmaraton célja, hogy adott idő alatt minél több vers elhangozzon. A Szabadművelődés Háza pódiuma minden versbarátnak lehetőséget biztosít, az óvodásoktól a szépkorúakig bárki jelezheti részvételi szándékát április 10-én, kedden éjfélig.

Jelentkezni A Szabadművelődés Háza munkatársánál, Sándorfi Hertánál a sherta@aszmh.hu email címen lehet. Magyar és külföldi költők műveivel egyaránt lehet szerepelni, a költeményeket szavalhatják vagy fel is olvashatják a résztvevők. Egy jelentkező akár többször is felléphet a Versmaraton hétórás időtartama alatt. A Szabadművelődés Háza szeretettel fogadja a közönség soriba azokat, akik szerepelni nem kívánnak ugyan, de szívesen hallgatják a szebbnél szebb irodalmi alkotásokat. (szekesfehervar.hu)

Rövid URL: http://magyar-vers.hu/?p=844

Beküldte: - ápr 3 2012. Kategória Programok. Tudod követni a válaszokat ezen keresztül RSS 2.0. Egy választ vagy a trackbacket tudsz hagyni ha belépsz

Hozzászólások:


Keresés az archívumban

Keresés dátum szerint
keresés a ketagóriákban
Keresés a Google-val

Bejelentkezés | Készítette Hazafias Versek